14 Eylül 2007

Egoshare Dosya Paylaşım Sitesi Tanıtımı

Egoshare Dosya Paylaşım Sitesi

http://www.egoshare.com

Dosya Yükleme Boyutu: 300 MB
Dosya Yükleme Limiti: Sınırsız
Dosya İndirme Limiti: Sınırsız
Dosya İndirme Programı Desteği: Var
Devam Desteği: Var
Parçalanmış Dosya Yükleme: Var
Dosya Silinmesi: Yükleyen kişinin isteğine kalmış
Üyelik: İsteğe bağlı, ücretsiz
Dil: İngilizce
Dosya Uzantısı: Her türden
Yüklenemeyen Dosyalar: Pornografik içerik, illegal paylaşımlar

Dosya Yükleme:

Siteyi açtıktan sonra, üyeyseniz giriş yapın. Dosya yüklemek için üye olmak mecburi değil. "Upload your files" yazan yerdeki forma "Gözat"a tıklayarak sabit diskinizden yüklemek istedğiniz dosyayı seçin. Ardından altta yer alan "Upload"a basın. Dosyanız yüklenirken site bununla ilgili herhangi bir bilgi vermiyor. Dosyanız yüklendikten sonra, paylaşacağınız indirme bağlantısı ve isterseniz silebilmeniz için gerekli olan bağlantı (üyeyseniz giriş yaptıktan sonra "Filelist" bağlantısından da dosyalarınızı takip edebilir ve isterseniz silebilirsiniz.) yer alıyor. Altta ise dosyanın bağlantısı eposta ile bir arkadaşınıza yollamak isterseniz, adresini girebileceğiminiz form var. Eposta adresinin saklanmayacağı site tarafından belirtiliyor.

İkinci yöntem ise; EgoShare Uploader programını indirmek. İster kurulum gerektirmeyen 288 KB'lık versiyonunu http://www.egoshare.com/downloads/EgoshareUploader.exe adresinden, isterseniz de kurulum dosyasını http://www.marook-online.de/pafile/index.php?act=view&id=12 adresinden indirebilirsiniz.

Dosya İndirme:

Adresi tarayıcınızda açtığınızda "Download" yazan yere basmanız dosyanın indirlme işlemini başlatmak için yeterli. Burada Free Download Manager veya kullandığınız dosya indirme yöneticisi ile indirme imkanınız var.

Hiç yorum yok: